Versie 1.2.2

Functies

Basis Actie Mailer. De basisversie van de Actie Mailer bestaat uit een actiemailing-opmaak faciliteit en een send-to-a-friend -applicatie. Er zijn een aantal standaard ontwerpen waaruit u kan kiezen. De actiemailing / nieuwsbrief wordt opgebouwd met blokken waarin tekst, kleuren en een afbeelding kan worden opgenomen. U kunt de nieuwsbrief hiermee eenvoudig in uw eigen stijl opmaken. De send-to-a-friend -applicatie bestaat uit een aantal invulvelden en een verzendknop en zorgt ervoor dat de inhoud van de nieuwsbrief in dezelfde lay-out arriveert bij de ontvanger, die vervolgens wordt gevraagd zich ook te abonneren op de nieuwsbrief.

Social Media share buttons voor elke mailing. Binnen de basis versie kunt u heel gemakkelijk social media share buttons toevoegen:De standaard Actie Mailer bevat ook een rapportage module, waardoor het gemakkelijk is om te zien hoeveel adressen zijn bereikt, wie de mailing heeft gelezen, etc. Zo is de actie meetbaar. De Standaard Actie Mailer kan worden uitgebreid met de volgende onderdelen:

Actiebon module. Als er een actie gecommuniceerd wordt houdt dit vaak een korting of een ander voordeel in. Met deze module kan er een actiebon worden gemaakt, die is opgenomen in de Actie Mailer. De ontvanger kan de bon direct uitprinten, uitknippen en gebruiken. Ook kan de bon doorgestuurd worden naar bekenden. Deze applicatie bevat een actiebon rapportage. Er kan worden gezien hoeveel bonnen uitgeprint en doorgestuurd zijn.

Prijsvraag module. Een e-mail prijsvraag organiseren is een actie die veel gebruikt wordt om e-mail adressen te verzamelen, de ontvanger tot actie aan te zetten, of het genereren van gratis publiciteit. De prijsvraag applicatie zorgt ervoor dat de prijsvraag in de Actie Mailer is opgenomen en regelt ook de reacties op de prijsvraag, zoals het sorteren van de namen, het registeren van de adressen, etc. Deze module bevat een prijsvraag rapportage. Er kan o.a. worden gezien hoeveel mensen er gereageerd hebben, hoeveel mensen de prijsvraag doorgestuurd hebben, en meer.

Leden werf module. Wie kan er beter nieuwe klanten of leden aanbrengen als een bestaande klant of lid? Deze module zorgt ervoor dat een bestaande lid/klant andere mensen aanzet om lid of klant te worden bij uw organisatie. Zowel de bestaande klant of lid (de verstuurder) als het nieuwe lid/de klant krijgt hiervoor een beloning. Bijvoorbeeld een cadeau. Deze module bevat een uitgebreide rapportage.

Response module. Organisaties willen graag dingen weten van hun doelgroep. Wat vinden zij van de website of een nieuw product? Deze module integreert een responseformulier in de Actie Mailer, waardoor u inzicht krijgt in de waardering van uw e-mailing. Deze module geeft de mogelijkheid van maximaal 3 vragen (2 multiple choice vragen en 1 open vraag). Deze module bevat een response rapportage.

Speciale Wensen. Als u een functionaliteit wenst die hier niet vermeld staat of vragen hebt over aanpassingen of technische realisatie, bijvoorbeeld integratie in websites of programmatuur, neem dan contact met ons op. Wij kunnen u dan vrijblijvend adviseren.